![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 Kur: Košalāku mežs ![]() |
Mīnusi
Nu tā... Esmu saslimis temperatūra ir 37,6, iesnas, sāpošs kakls. No larpa tur bija tikai tērpi. Nekādu kvestu un aktīvas darbības (laikam tāpēc, ka igaunijā). No sižeta līnijas nekā (tjipa politiskā darbība norisinās mums neredzot) visi sēž galvenajā bāzē un gaida brokastis, pēc tam pusdienas, pēc tam vakariņas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Plusi Forši cilvēki (es domāju mūsējie) un daži igauņi. Tā kā tas ir mans pirmais larps, biju gaidījis ko vairāk laikam, bet tas tāpēc, ka biju salasījies postus par Troļļu naktīm. Bija kaujas apmācība Superīga fīča. (visiem netiks stāstīts, lai neizmanto cīņā troļļu naktīs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) Pēdējā kauja vienkārši superīga batālija. Apmēram 20-30 labi apmācīti cilvēki pret apmēram 40-50 vienkāršiem cilvēkiem. Zajebis. Sajūta, kad vairogi pret vairogiem tiek triekti un kaujas karstumā neko nesaproti, kurš ir ienaidnieks, kurš nem, ir neaprakstāma. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Biju viens no shoferiem, taapeec iespeejams, esmu nedaudz nogurushaaka un taapeec iignaaka nekaa paareejie.
1. Paldies ES. Robezhas shkjeershoshana bija triviaala, par spiiti faktam, ka uz mashiinas jumta bija nemaskeeti shkjeepi un vairogi. 2. Bija izdeviiba iepaziities ar muusu kaiminju LaRPG vidi. Igaunjiem taa ir ierasta nodarbe - notiek kaadi 5 larpi meenesii un tajos savaacas pamatiigs cilveeku daudzums. Lietuvieshiem ir maz larperu un 20 cilveeku prieksh larpa ir vidusmeers. 3.Viss tas notika nevis kaut kaadaa mezhinjaa vai pljavinjaa, bet gan rekonstrueeta koka cietoksnja tuvumaa. Tur bija galdi ar soliem, mazgaajamais uudens, silta paartika, u.c. Notikumu atstaasts. Latvieshi ar lielaam puuleem jau krietnaa tumsinjaa ierodas norises vietaa. Tur tos sagaida viens no GM, hmm, reibumaa. (Alkoholu var nopirkt vieteejaa krodzinjaa par kronaam). Visi jau ir teerpos un notiek kaut kaada svineeshana. Latvieshi tiek pavadiiti uz nometni, kur nospriezh, ka nu ir vaaks, viss ir baigi nopietni, un ja mees neuzvediisiemies kaa naakas, tiksim nomeetaati ar Tolkiina kopotajiem rakstiem. Otrs riits. Kopaa ar karali atgriezhamies galvenajaa nometnee. Paeedam brokastis. Nekas nenotiek (10x). Smagi brunjotie viirieshi dodas manevros. Es seezhu un skatos. Tad mees njirgaajamies par igaunju zobeniem. Trenneejos ar Goldberry. Taa kaa esan teerptas piemiiliigaas kleitaas, piesaistaam uzmaniibu un sanjemam draudziigus padomus. Tad ir brunjinieku turniirs. Soirvakt uzvar. Es seezhu un skatos. Pusdienas. Nekas nenotiek(10x). Es runaajos ar lietuvieshiem, par to, kaadi ir vinju larpi. Nekas nenotiek (10x). Atnaak GM pilniigaa paalii. Staasta par to, ka pashiem vajag biidiit sizhetu un apjautaajas, vai mees zinaam, kuru valsti paarstaavaam, un aptuveni pastaasta sizhetu. Nekas nenotiek (10x). Saakas panika, iespeejams saskanjaa ar sizhetu, ko paaraak neizjuutu. Mees atkaapjamies uz nometni. Nekas nenotiek (10x). Mums uzbrukshot. Histeeriski plaani. (Visa komunikaacija notiek latvieshu komandas iekshienee. Ja igaunji saveejiem kaut ko saka kas vismaz 5 rindkopaas tad "in common" tas ir "gathering of swordsmen" ). Nekas nenotiek. Muusu charachteri "dodas liidz karalim uz muusu valsti", taapeec visi saspawnojamies par kaut kaadiem random karotaajiem (automaatiski), un dodamies nomirt. Man nav brunju, taapeec mirstu aatraa un stulbaa naavee. Muuseejie kaadas 2 stundas nes pili. Iznes. Tikmeer seezhu nometnee un skatos ugunskuraa, jo mirushie (meitenes/streelnieces un Inx) ir apsoliijushi buut par zemniekiem, un taapeec tiekam palaisti aatraak. Atvelkas saveejie un prieciigi staasta, kaa ir nesushi pili. Ejam guleet. Atnaak dzhekinsh ar boofedu, kuraa iebuuveetas gaismas diodes, un kas izskataas peec light-saber (it iipashi, ja iipashnieks duuc). Ejam guleet. Pamostamies, kravaajamies, braucam projaam. Paldies saveejiem, iipashs Elernasam par organizeeshanu un Goldberry par to, ka vinja ir. Šo rakstu rediģēja K...: 21.08.2005 21:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 03:14 |