![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Vienkārši statistikai un informācijai...
Būtu interesanti noskaidrot cik daudz ziemeljnieku būs uz TN:C. Es esmu iecelts par armijas vadoni. Kuri no jums būs ciemu vecākie? Pirms spēles derētu sarīkot visu ziemeļnieku, vai vismaz kareivju tikšanos. ps. kas veel nav izleemuši ... apdomājiet galiigo variantu pirms atbildēt. tas par dzimumu.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Kurbads: 17.08.2005 15:23 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS Kamaz, kā tad ir ar personāžu importu no TN:L? Pastāv? Tāda doma bija gan. Vismaz man. Jānoskaidro, vai pārējiem GMiem nav iebildumu un arī to, cik daudz izpatikas jums tur sakačāts. Nedaudz esmu piemirsis, bet, man šķiet, ka jums tur sanāca kā reiz 1 levelis (izpatika 3), kuru tā arī nepaguvāt izmantot. Tiesa, tad gan vajadzēs, heh, "Leģendu" kas praktiski būtu skaidrojums, kas ar jūsu tēlu notika starplaikā starp TNL un TNC, pieņemot, ka uzdevumu izpildījāt - acmetnis nonāca veiksmīgi šamaņa rokās. Bet no sākuma aprunāšos ar GMiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 23:32 |