![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
peedeejaa laikaa es esmu saakusi no riitiem skatiities sapnju skaidrojuma graamataa..es laikam tiem ticu,bet juus? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Tā varbūt daudz ko izskaidro, caur puķēm pasaka kas un kā, bet to, kas ir patiesībā cilvēks jūt pats. Pa daļai sapņu tulkiem ticēt laikam tomēr var, vismaz vecajiem izdevumiem vai tiem, kas ir pašrocīgi sastādīti, jo tajos it kā vairāk ir sentēvu gudrību un patiesību par to, ko katra lieta vai darbība nozīmē sapnī.
Cilvēki vispār ir ziņkārīgi un zinātkāri radījumi un kaut vai intereses pēc kaut reizi iemetīs aci sapņu tulka grāmatā. No vienas puses varbūt gribas domāt, ka spēsim ietekmēt nākotni, ja iztulkosim savus sapņus, saskatīt draudošas briesmas un nelaimi, vai gluži pretēji necerētu laimi un veiksmi. Bet no otras puses vai vispār ir vērts domāt par to, ko redz sapņos? Vai ir jēga krist panikā katru reizi, kad ieraugi TO zīmi, vai TĀDU lietu? Ticēt vai neticēt - nemāku teikt, bet tas mani interesē mazliet. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 05:03 |