![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Kaa jau Kamazs teica, shinii TN speelee buus normaali, ja pusei speeleetaaju zobeni nemaz nebuus (nazhus gan visi sev uz nebeedu var sataisiit) un otrai pusei tie peec izskata nebuus kaa vaales, bet ar veersumu.
Taatad TN:C zobenu atestaacija notiks sho ceturtdien 04.08.05. 18:30 Veermanju daarzaa pie struuklakas (tur kur notika TN sapulce). Ja esat taisiijis savu ieroci peec Andzas un Svivena pamaaciibas nekaadaam probleemaam to attesteet nevajadzeetu rasties. Ak jaa, atgaadinu, ka ierocha svars uz 10 milimetriem ir 10-12 grami un ierochu garums, (peec kamaza pieprasiijuma) ne garaaks, kaa lietotaajam liidz padusei. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Rīga ![]() |
Paldies tev bet shito es jau esu paarlasiijis 3 reizes, mans zobens, ko pats darinu ir jau pusee, proti gandriiz jau esu ticis pie buufoshanas...emu to izzaagjeejis no koka, jo man ljoti ljoti gribeejaas lai skjeerslis un tas puljkjis galaa ir no 1 gabala nevis stiprinaats + shis koks turees dauc vairaak nekaa slotaskaats...! Tikai baigaa nonjemshanaas jo katram swordam jaaveltii kaadas 6 stundas apmeeram un man taadi jaataisa veseli 4, bet tomeer ataisnosies ganjau...!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:19 |