![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas ![]() |
Speeele saakas...
Bet pieteikties vel noteikti var..skatiit ATD... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
OOC:: Uf.. Jūs mani mīļie filmas neskataties? Draculas mantinieku nogalināt var tikai vienā veidā.. Jūs domājat, viņš nav durts, šauts, sists, kauts, cirsts, svētīts un kā citādi galēts? Bet protams, ja cienījamais GM painteresēsies es pateikšu kā var nogalināt mūsu apburošo vampīru, bet ne skaļi, jo kādam šeit ir milzu trumpis.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Pirmsākums ir sākums pats par sevi. Kas radīja vampīrus? Tā varētu būt plaša tēma, Jūsu mīļotais Kungs Visaugstais, vai Lucifers? Vēl tiešāk - kas radīja manu senci? Uz šo jautājumu man ir atbilde, bet to zināt jūs pati, tādēļ man nav jēgas to nosaukt. Viņš atbildēja, viņam patika diskutēt, tajā gadījumā, ja viņš diskutēja ar upuri, bet nogalināt Azapatu nebija jēgas, lai gan.. Uz pāris gadiem, kamēr viņa paaugas būtu miers. Es aprobežošos komentējot cilvēkus uzskatus, jo mani uzskati, ir manējie un ar tiem es reti dalos, kur nu vēl ar tikko iepazītām.. Viņš izteiksmīgi nopētīja abas, ja to tumsā varēja manīt. Raganām un, kā īsti jūs dēvēt Azapata? Man jūsu iekšējā gaisma šķiet gana spoža un tomēr par enģeli, jūs saukt nevar, jūs esat vecāka, jebšu pieklājīgāk teikt - senāka? Viņš vaicāja pārlecot tēmas, vampīrs bija lokans, viltīgs un nežēlīgs, viņu neinteresēja neviens, reti viņu interesēja viņš pats un tomēr viņš zināja daudz, ko viņam nepatika komentēt, viņš bija no tiem, kas spēja apgāzt vispārdrošākos, vai visneprātīgāk uzliktos priekštatus, viņš bija tieši tāds, kādam jābūt Draculas dēlam, vispār jau pieņemtajam, taču viņā ritēja arī nedaudz asiņu no paša Grāfa, kurš viņam tās bija piešķīris lai kļūtu par vampīru. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 08:13 |