![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas ![]() |
Speeele saakas...
Bet pieteikties vel noteikti var..skatiit ATD... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Vampīram bija pilnīgi vienaldzīgi prasta enģeļa karstasinības uzplūdi. Ko gan var giadīt no tāda, kurš reiz ņēmis un kritis?
Es šaubos vai es jums stādījos priekšā, tā, ka varat pilnībā iztikt bez pieklājības frāzēm attiecībā uz manu vārdu. Viņš mierīgi noteica, viņaprāt, prastais enģeļis varēja domāt, ko grib. Viņa gadījumā viena neveikla, turklāt kļūdām pārpilna frāze nelaboja ittin neko. Turklāt es neesmu sers, nebalstaties uz angļu pieņēmumiem par tituliem, es nekad neesmu bijis un nebūšu bruņinieks. Viņš vēsi noteica, iemalkojot malku "Asiņainās Mērijas". Un jūsuprāt es varu būt kaut vai garām lidojoša muša, jo tas, kas ir jūsuprāt mani galīgi neietekmē. Viņš mierīgi noteica, viņš nebija dzīvs un šis temperaments, kas piemita tikai nolaidīgām dzīvām radībām viņu neietekmēja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 14:39 |