![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas ![]() |
Speeele saakas...
Bet pieteikties vel noteikti var..skatiit ATD... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
No frāzes ka viņa ir mazvērtības kompleksi Tomam galvā saskrēja asinis. Tad jau atļaujiet man apgalvot kajūs esat tikpat prasts vampīrelis kā visi citi. Vismaz tādi paši ko savā mūžā esmu satapis tikpat uzpūtīgi un pārlieku noslēpumaini Toms nesavaldīgi noteica.
Tad pāris reizes ievilcis elpu viņš pasauca apkalpotāju un sacīja Divus viskijus man un dāmai uz mana rēķina Kamēr viņš runāja ar apkalpotāju viņam iekšā vis vārījās. Viņš pa pusei mironi mani sauc par eņģeli nē es tas ne esmu. Bet ko nu padarīsi laiakm visi vampīri ir vienādi ne kauna ne goda nekā.. Mirkli apdomājies Toms tomēr nolēma izmantot pēdējo ieroci ko viņs zināja iespaidošanai. Pagājušajā gadsimtā viņš bija daudz ceļojis un redzējis. Un zināja kaviena vienīga frāze var pavērst visu par labu. Es atvainojos ser Laijonel par apvainojumiem bet es sevi labprātāk dēvēju par tumsas kalpu viņš sacīja un gaidīja atbildes reakciju Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 09.08.2005 16:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas ![]() |
Azapatai..palika nelabi un pat jautri no banlajaam fraazeem kas skaneeja..
Un vina izdvesa gandriz smieklos "Kungi atvainojiet, es dodos uz damistabu, tuliit bushu atpkal... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 08:04 |