![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas ![]() |
Speeele saakas...
Bet pieteikties vel noteikti var..skatiit ATD... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Toms vēroja dāmu kā viņa piesēdās pie galdiņa tālākajā bāra daļā. Un lai gan Tomam nepatika sabiedrība viņam nepatika sarunas viņām nepatika kontakts ar cilvēkiem... Viņām šķita ka tā vajag ka viņš rīkojas pareizi un ka tas kaut kā ietekmēs viņa dzīvi uz šis nolādētās vietas. Viņš piecēlās no savas vietas un devāds pretim diviem sēdošajiem. Un varbūt viņam tā likās, bet šķita ka dāma vēro viņu.
Nē tass nav iespējams, viņa nezin kas es esmu bet var būt zina?? Un vispār ar to pārīti kaut kas nav kārtībā Vīņš domāja. Bet pēc mirkļa viņš jau bija pie viņu galdiņa un pieklājīgā balsī jautāja: Es atvainojos vai drīkst piesēst? Toms apzinājās ka laikam izklausās muļķīgi bet nu ko padarīsi laikam pieklājību pret dāmu no eņģeļa ar sisšamu neizsitīsi.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 00:57 |