![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Mani interesē viena lieta, vai jūs lasiet lomu spēles kā stāstus, kaut arī paši nepiedalieties? Es lasu, bet ne visas, tomēr ir dažas, kas manuprāt ir interesanti lasīt.
Ja lasiet/nelasiet, lūdzu pamatojiet, kāpēc? Kuras spēles jūs ieteiktu arī citiem palasīt? Ja tam bija jāatrodas citur, tad modi, lūdzu, pārvietojiet! Šo rakstu rediģēja Etasi: 17.02.2005 17:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.04 Kur: esmu tur kur gribu un kad gribu ![]() |
Lasu visus, kas ir. Ar lielu baudu lasu tos, kas ir tiesam LOMUspeles.
Ar vel lielau baudu lasu telu aprakstus un ka vinji pietras pie sava tela raksturojuma: Shizma (tela vards) Raksturs: Ir loti noslegts un nelaiz sev nevienu klat, maz runa. Speles sakums: Jus esat visi pilsetas tirgus laukuma, ir vasaras vidus un notiek gadskartejais gadatirgus. Shizma: Es saku staigat pa tirgu un jautaju visiem, kas izskatas pec specigiem varoniem vai negrib ar mani nakt draudziga celojuma. Uz tevim visi divaini noskatas kad tu to jauta Shizma: tad es uzkapju uz kastes un blauju, ka mekleju piedzivojum mekletajus cik skali vien varu. Bet galvenais, ir tapec, ka lasot to raksturs tu vari pateikt kurs ir labs GM un pie kura ir jega pietekties (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:41 |