![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Jēkabpils ![]() |
Es gribētu uzzināt kā jātaisa apmetnis. Ja kāds te pats taisa tērpu, varbūt verētu apmērasm izstāstīt kas un kā jādara?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 ![]() |
Čau!
Es te tā domāju par tērpa problēmu. Iešāvās prātā, ka pazīstu vienu izbijušu karatistu. Ja es dabūtu viņa balto kimono (vai kā nu tur to sauca), vai tas tiktu akceptēts kā spēles pasaulei pietiekoši atbilstošs? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
CITĀTS(subito @ 20.09.2004 19:18) Čau! Es te tā domāju par tērpa problēmu. Iešāvās prātā, ka pazīstu vienu izbijušu karatistu. Ja es dabūtu viņa balto kimono (vai kā nu tur to sauca), vai tas tiktu akceptēts kā spēles pasaulei pietiekoši atbilstošs? es te lasu un censhos iedomaties, ka tas izskatisies.... mmm... ne tas neder... pienemsism, ka Tu busi ziemelnieks....izskatisies bik pashausmigi... pilna ierinda ar tumshi gerbtiem speletajiem un she Tev blats viens... vel ari japadoma par to, ka Tu busi viegli pamanams...nakti Tu nenoslepsies, ja vajadzes...par dienu vispar nerunasim bet ja Tev ir suicidalas tieksmes OK... es labak piedavaju ta, ka es Tev kaut ko aizdodu uz speles laiku... un uz nakamajam spele gatavojies laicigi.... te bus mans numurs: 6776023 vari zvanit jebkura diennakts laika...tik shaubos, ka nakti pec 2 es pacelshu klausuli... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:01 |