![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Es centīšos ar laiku apkopot biežāk uzdotos jautājumus (FAQ) TN sakarā un tādēļ iedomājos, ka varbūt jums - foruma lasītājiem - ir padomā kādi jautājumi, kuriem vajadzētu noteikti būt oficiālajā TN FAQ. Ja tādi ir, lūdzu, postējiet šeit.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS Vai TN ir iespeejams speeleet jebko citu, iznjemot ziemeljnieku vai trolli? Kaa nekaa globaalajaa kartee un veesturee paraadaas veel daudzas citas valstinjas un tautas. Troļļu Nakšu Hronikās, kas būs šogad 12-14.augustā var piedalīties spēlē tikai vai nu kā trollis vai ziemeļnieks. Atsevisķos gadījumos ir iespējams vienoties par kāda mītiskā radījuma (skat attiecīgo pavedienu) lomu, bet tikai NPC formā. TN1-3 varēja spēlēt praktiski jebkuru tēlu no jebkurienes TN settingā (kā daudzi darīja), domāju, ka ja būs citas TN sērijas spēles tāda iespēja atkal varbūt būs. CITĀTS Vai troljljiem buus skalpi? Biju galīgi par šito piemirsis. Iespējams varētu to atstāt, bet tas jāizrunā ar pārējiem GMiem. Katrā ziņā es būtu par. Pagaidām atbildes vēl nav! CITĀTS Es dzirdeeju baumas, ka armijas sisteema pastaav tikai ziemeljnieku pusei, bet man likaas, ka arii troljljiem ir sadaliijums armija un nearmija. Armijas sistēma ir gan troļļiem, gan ziemeļniekiem un tā funkcionē līdzvērtīgi. Atšķirība starp rasēm ir tur, ka ziemeļniekiem ir viena centrāla armija uz visiem ciemiem, bet troļļiem katrā ciemā ir sava neliela armija - karadraudze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 23:22 |