![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Kā jau solīts, te būs tulkojums presese konferencei, kurā 70 bērni-konkursu uzvarētāji uzdeva Roulingai jautājumus nākamajā dienā pēc Jauktasiņu Prinča iznākšanas un (daļējas) grāmatas izlasīšanas.
Neskatoties uz intervijas laiku, jautājumi lielākoties ir diezgan vispārīgi, un ir tikai kādi daži nelieli spoileri, un viens mazliet lielāks spoileris, tāpēc, es domāju, to diezgan droši var lasīt arī tie, kas pašu grāmatu vēl nav lasījuši. Spoilerīgās vietas turklāt intervijā ir arī attiecīgi aizkrāsotas. Vēl fragments te, un pārējo lasiet šajā Kurbijkurne lapā (liels paldies Ikai par tulkojumu!): Ja jums iedotu patiesības serumu, ko jūs, visticamāk, atklātu? (Lydia Halls no The Funday Times in England) Briesmīgs jautājums, jūs esat īsta Rita Knisle. Es to domāju labā nozīmē. Es ceru. Es ar to domāju, dziļi rokat. Ko es atklātu ļaudīm, jūs, acīmredzot, domājat, ko es gribētu noslēpt? Vai kā atvainošanos. Saprotu, ko jūs ar to domājat, tiešām. Iespējams, ja atklāti runājam, es visiem izstāstītu septītās grāmatas sižetu, tas ir tāds mans mūžīgais iekšējais konflikts vismaz vienai manis pusei gribētos apsēsties šeit un runāt tas ir jautri, tas būtu lieliski, tā sēdēt te un runāt ar baudu par septīto grāmatu ar cilvēkiem, kas pārzina visas iepriekšējās. Tas būtu tik interesanti, bet skaidrs, ka otra manis puse ir pilnīgi pārliecināta, ka jūs nemaz negribat, lai es to darītu. Jūs gan varat iebilst, bet, manuprāt, jums taču pašiem vairāk patiktu pašiem to izlasīt, vai ne? Jāāā. Nu, tas ir atvieglojums. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 17:28 |