![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri- Pievienojās: 20.07.05 ![]() |
Taaa vai Juus ticat Lielajiem Cilveekveidiigajiem monstriem- sniega cilveekiem..esmu izlasiijus daudz graamatu, ka esot PIERAADIITS ka vinji eksistee....Pashlaik uz zemes esot Aptuveni 10 Sniegucilveeki, kuri dziivo nomaljos mezhos vai kalnos......Ir simtiem nofilmeeti un nobildeeti Nejaushi kadri.piem viens no tiem ir shis atteels:
Sho bildi raada visos raidiijumos un shii bilde ir kljuvusi visspopulaaraakais pieraadiijums Sniegacilveeka existencei. Zinaatnieki uzskata, ka shii bilde ir exkluziiva, jo sheit redzams kaada Sniegacilveekam ir gaita, gluzhi kaa cilveekam...un izturas tas liidziigi kaa mees....Bilde ir UNIKAALA pie tam bildeeta 70 gados:)Shis raksts njemts no Paranormaalaa Foruma... (IMG:http://img51.imageshack.us/img51/6692/patterson2jh.jpg) Mju ko juus domaajat par to??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(pepitta @ 24.07.2005 17:05) esmu izlasiijus daudz graamatu, ka esot PIERAADIITS ka vinji eksistee....Pashlaik uz zemes esot Aptuveni 10 Sniegucilveeki, kuri dziivo nomaljos mezhos vai kalnos......Ir simtiem nofilmeeti un nobildeeti Nejaushi kadri. Ja jau viņi esot tikai daži un dzīvo nomaļās vietās, tad kāpēc tik daudzi viņus ir nejauši nofilmējuši, nobildējuši vai redzējuši? Manuprāt, pa tik nomaļām vietām reti kurš un reti kad vazājas.Kas attiecas uz bildi - es teiku, ka gorilla pastaigājas. CITĀTS(Good ol' Grim @ 24.07.2005 17:14) Bez tam - neviena suga nevar eksistēt, ja visā pasaulē ir tikai 10 īpatņu, kas vēl pie tam nedzīvo vienkopus, bet gan ir izretojušies pa nomaļiem mežiem un kalniem. Tu, stulbeni, Lohnesa briesmonis jau miljoniem gadu dzīvo viens!Bet te pēkšņi - izrādās, ka sniega cilvēki jau sen ir iefiltrējušies mūsu sabiedrībā! Tikai viņiem jābūt piesardzīgiem, jo viņu populāciju ļoti spēcīgi ietekmē Saules siltums. Diemžēl, tas nav vienīgais drauds viņu nācijai. Viņiem nākas ciest no rasistiski noskaņotu līdzpilsoņu spīdzināšanas, sakropļošanas un nežēlīgas slepkavošanas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 08:50 |