![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Kaads varbuut lasiijis Dune seriju (septinjas graamatas pavisam). Un varbuut grib apspriest? Sameera smagneeji filozofisks gabals, bet nenoliedzmi stiliigs, parastajiem SciFi shabloniem neatbilstoshs. Manii saakotneeji Dune izraisiija atgruushanas reakciju, bet kljuustot vecaakam un paarlasot veelreiz, man taa patiik aizvien labaak.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Nu filma ir ljoti laba, bet fakts ir un paliek filma ir pavisam kas cits nekaa graamata. Ar citaam veertiibaam un citu informaacijas nodoshanas sisteemu.
Taapeec palasiit augstaakaa meeraa iesaku, taa lasaas itin interesanti un nemaz ne tik gruuti (runaaju tieshi par pirmo graamatu, kaa niikuliigs veelaako gabalu nepavilceejs, lai gan kaadreiz gan jau...). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
ai kā man gribētos vecās grāmatas izlasīt...bet man pieeja tikai krievu valodā drukātām Dune, un krieviski lasīt, tas man aizņemtu simtgadi...labprātāk gribētos lasīt angliski...tāpēc esmu nopirkusi tikai vienu no dēla grāmatām angliski, kuru atradu Rozē...
mana draudzene man mūžīgi stāstas par to cik kolosālas ir oriģinālās F Herberta grāmatas... kā noprotu, tas ir tas autors, kuram pati gribētu līdzināties pēc stila... gan jau ka kaut kad saņemšos un pasūtīšu pa internetu...kad man būs lieka nauda... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 15:41 |