![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.03.05 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS(Elonors @ 29.12.2004 11:38) Visa pasaule cik nav dzirdets par visvisadam neizskaidrojamam paradibam, tas var notikt jebkura bridi, jebkura vieta... Es pagashnakt loti velu vakara gaju gulet. Jau ielidu gulta, kad pekshni es kaut ko sadzirdeju: Griestos skaneja klusa vaimanashana un ujinashana? Kas gan tas vareja but? Vai jus ticat paranormalam paradibam? Vai ar jums kaut kas tads ir gadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Nu ja tu dzīvo daudzdzīvokļu namā, tad pirmais kas nāk prātā.... nu tak pats zini kas. Ja tomēr ne, tad nākamreiz izstaigā visu istabu, varbūt arī māju un mēģini noteikt no kurienes tā skaņa nāk. Kad esi izdarījis, velti kādu laiku loģiskai prātošanai par skaņas izcelsi. Domāju, ka tādā veidā visas paranormālības pazudīs un izskaidrojums būs kā vienmēr triviāls. Ja tomēr te ir aizdomas, ka skaņas iemesls varētu būt tas pats, ko minēju sākumā, labāk nemēģini noskaidrot tā avotu, bet liecies vien gulēt. Kas attiecas uz manis novērotām paranormālībām, tad jāsaka, ka bērnībā ir gadījies viens dīvains atgadījums ar spokiem. Vienīgi, ka biju ļoti mazs un tagad ir tā, ka jo vairāk mēģinu atcerēties, jo vairāk secinu, ka trūkstošo informāciju, kas sastāda lielāko daļu no tā visa, mans prāts vienkārši piedomā klāt, tādēļ būs vien jāpaliek pie uzskata, ka tā būs bijusi bērnības dienu fantāzija, nekas vairāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 10:46 |