![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.04 Kur: Virtuālajā realitātē... ![]() |
Tātad lomu spēles izklāsts:
Spēlē piedalās kāda klase. Tuvojas beigšana, un visi cītīgi gatavojas ballei kā nu kurš šo lielo notikumu ieplānojis aizvadīt. Klasē mācās kāda meitene Džeina, kuras ģimene ir ārkārtīgi turīga, tādēļ viņa ir viena no populārākajām meitenēm klasē. Dienu pirms izlaiduma, visi saņem vēstulīti ar tekstu, ka Džeinas ģimene dāvina klasei izlaiduma balli meitenes ģimenes īpašumā vecā pilī, ko sauc vienkārši par Korkas pili. Tiek paziņots, ka katram precīzi sešos vakarā pakaļ ieradīsies limuzīns, kas visus nogādās galamērķī. Visi ir ārkārtīgi laimīgi, un gatavojas vakaram. Īstais piedzīvojums sākas, kad visi iekāpj limuzīnā. Turpmākā darbība norisinās pilī, Jūs braucat vairāki cilvēki vienā limuzīnā, un jums jāapraksta kā braucat, un iespaidi par milzīgo pili. Pie durvīm jūs sagaidīs kalpotāji, kas pavadīs uz istabām. Lielajā zālē būs milzīga ballīte, kuras laikā klasesbiedri kļūst īpaši atklāti un izdara ne vienu vien muļķību... Nākošajā rītā visi pamostās, un notikumi parādās jaunā gaismā... Viņi ir tālu prom no jebkuras apdzīvotas vietas, un ir ieslēgti pilī. Ierodas kāda jauna sieviete, kas paziņo, ka viņai ir atslēga uz lādīti, kurā ir liela nauda, miljons dolāri un atslēga, kas ļaus izkļūt no pils. Viņa iepazīstina dalībniekus ar spēles noteikumiem, uzvarētājs saņem naudu, un iespēju, kas šobrīd paliek noslēpumā, zaudētājs mirst. Spēlē piedalās visi, kas ir pilī, un to apturēt nav iespējams. Tāpt nav iespējams arī nepiedalīties. Visi, kas neiztur līdz galam - mirst. Kas uzvarēs šajā nežēlīgajā spēlē, kas pazudinās visus tās spēlētājus? Šai spēlē, kur galvenā balva nemaz nav nauda? Ir nepieciešami spēlētāji! Es pati būšu spēles vadītāja, Ely. Galveno sižetu noteikšu es, bet galarezultāts būs no manis neatkarīgs - tikai no jūsu pašu attapības un fantāzijas. Jums ir jāizveido savs tēls, nevienam no jums nepiemīt pārdabiskas spējas, vismaz pagaidām ne.. Spēlē vecums jums visiem ir vienāds, pieņemsim 17. Nepieciešams aizpildīt anketu: Vārds: Uzvārds: Rakstura īpašības: Bilde (būtu vēlams): Īss dzīves apraksts: Sapnis: Gaidu spēlētājus!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.05 ![]() |
Endija! Sorry, ka nepiesleedzos LS pasaa saakumaa, jo bija probleemas ar internetu. Ja kaads miilsh cilveecins man atsuutiitu notikumu apkopojumu tad es buutu loti pateiciiga. Protams, ja es neesmu izmesta no speles.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 01:03 |