Godīgs jautājums, Vai pēc 2 gadiem tevi vēl interesēs? |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Godīgs jautājums, Vai pēc 2 gadiem tevi vēl interesēs? |
21.05.2004 14:52
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS |
Pajautaasim sev godiigi: Vai tad ja nebuutu GP filmas mees tik daudz zinaatu un fanotu.Visas 3 filmas jau ir bijushas uz ekraaniem un visticamaak nekas vairaak nav gaidaams.........nezinu varbuut izklausaas liekuliigi,bet es domaaju, ka peec shiem 2 gadiem lielaakaa dalja no shaa foruma biedriem sheit vairs nebuus......,bet es zinu,ka sheit ir ljoti uzticiigi cilveecinji,kuriem tas tieshaam ljoti intresee un saista.............. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Šo rakstu rediģēja middle-earth: 21.05.2004 15:10 |
|
|
01.07.2005 00:50
Raksts
|
|
Cep picas Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 |
Nu mana vēsture ir tāda, ka kaut kad bērnībā, izlasījis veco labo "Hobitu", pēcvārdā atradu infu par to, ka ir turpinājums - triloģija "Gredzenu pavēlnieks". Pēc tam es to meklēju, bet nevarēju atrast. Kad parādījās filma, es uzreiz pievērsu uzmanību filmas nosaukumam, un kadf uz to aizgāju, sapratu, ka meklētais vien ie, tādēļ iegādājos grāmatu krievu valodā (latviski vēl nebija, un man latviešu versijas nav joprojām, ir tikai poļu, kurā ir ļoti labi un saprotami izklāstīti Viduszemes alfabēti - daudz labāk nekā krievu versijā), un to izlasīju.]
Labprāt izlasītu pie iespējas Silmariljonu. Bet par to, kas būs pēc diviem gadiem, es nevaru būt drošs, tādēļ nobalsojupar 4. variantu. GP nav mana "Bībele", bet tā ir, bez šaubām, klasika, un ļoti laba grāmata. |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 00:52 |