![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Izmantojot meklētāju, neatradu pavedienu, kas būtu veltīts šai grāmatai, kuru daudzi uzskata par visizcilāko pagājušā gadsimta darbu. Šovasar viņu pārlasu jau kādu sesto reizi, bet joprojām neapnīk.. saistošs, vēsturisks romāns ar kaislībām un intrigām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Kādas ir jūsu atsauksmes ? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Jup, viena no manām mīļākajām grāmatām! Savulaik pat uztaisīju skolā zpd par zemes tēmu "Vējiem līdzi". Jocīgākais, ka kopš tā laika pati sevī jūtu tādu maniakālu tieksmi pēc zemes, pēc savām mājām.... Tajā grāmatā ir tāds episks spēks, man tā liekas. Tur ļoti daudz ko priekš sevis var izdabūt laukā, ja uzmanīgi lasa.
Un filma man ir nenormāli mīļa savā saskrāpētībā un brīžiem nesaprotamībā. Man viņa ir ierakstīta vecumvecā kasetē, un tā kvalitāte gluži vienkārši apbur. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 00:03 |