![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Ja kāds neatrod šeit grāmatu, kuru viņš uzskata par visu laiku Grāmatu GRĀMATU, tad lai uzraksta tās nosaukumu un atzīmē iespēju "cits"
Šo rakstu rediģēja Roviela: 14.01.2007 18:07 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Mmmm...
lai gan man galvā saskrēja vesela čupa ar patiešām labām grāmatām, piemēram, Rūdolfa Blaumaņa kopotie raksti, Vizmas Belševicas "Bille", Brāļu kaudzīšu "Mērnieku laiki", jā arī grāfs Monte Kristo un Rutku tēva sarakstītie "Vella kalpi", nu kaut vai Annas sakses "Čitas burtnīca" un vecās labās Epifānijas, es tomēr nez kāpēc nobalsoju par Vējiem Līdzi, laikam tāpēc, ka tā ir grāmata, kuru zinu gandrīz no galvas un vienmēr esmu domājusi par skaistajām beigām, kas būtu bijušas (iespējams būtu bijušas), ja vien autore tās būtu paspējusi sarakstīt. man patīk Skarleta ar savu teikumu: "Rīt būs atkal jauna diena" nekādi Vējiem līdzi turpinājumi, es domāju grāmatas "Rets Ballers" un "Skarleta", nespēj līdzināties Margaritas Mičelas darbam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 19:51 |