![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.05 Kur: Kaut kur, tur starp debesīm un zemi ![]() |
Es tiešām ticu, ka ir cita pasaule par kuru mēs neko nezinam, un tajā ir burvestības un burvju dzīvnieki tieši tādi kā Fēniksi, Vienradži, Vilkaču uc.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.04 ![]() |
Nē nu ok, varbūt fēnikss nav tas labākais piemērs. Nu jebkurš mitoloģisks dzīvnieks katrā gadījumā ir līdzīgs "normālajam" dzīvniekam, tādēļ vai tādi ir bijuši vai nē, to tik viegli nevar pateikt. Šis līdzības fakts var tik izmantots gan kā atspēkotājs(tip. cilvēki ņēma savus normālos dzīvniekus, bāza klāt ragus un spārnus un dabūja mitoloģiskos), gan kā teorijai labvēlīgs fakts(tādēļ nevar pierādīt).
Vienkārši mana galvenā doma ir tāda, ka neviens nevar strikti pateikt, kas ir un kas nav, godīgi sakot es zinātnei arī sevišķi neuzticos, neuzskatu, ka cilvēks ir spējīgs noteikt to, kas noticis pirms simtiem un tūkstošiem gadu, mēs varam tikai izdarīt pieņēmumus. Vienīgais, ko šajā jautājumā varam darīt, ir ieklausīties savā sirdsbalsī un klausīt tam, ko tā saka, vai ir kaut kas tāds eksistējis vai nav. Šo rakstu rediģēja minerwa*: 22.06.2005 12:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:10 |