![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.05 Kur: Kaut kur, tur starp debesīm un zemi ![]() |
Es tiešām ticu, ka ir cita pasaule par kuru mēs neko nezinam, un tajā ir burvestības un burvju dzīvnieki tieši tādi kā Fēniksi, Vienradži, Vilkaču uc.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.04 ![]() |
Un kāpēc lai nebūtu? Piemēram, iedomāsimies,ka mums šodien acu priekšā nostājās kkāds dronts vai neandartālietis vai kas tamlīdzīgs, es domāju mēs būtu ne mazāk pārsteigti, bet mēs taču visi *zinam* ka tādi eksistēja? Un kāpēc, lai nebūtu eksistējuši arī vienradži, fēniksi, runājoši dzīvnieki utt., utjpr. K.S.Luiss ir sarakstījis veselu grāmatu par to, kāpēc brīnumi VAR notikt. Zinātniski un pamatīgi pamatota katra doma, droši vien derētu izlasīt, lai gan es tāpat ticu brīnumiem. ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(minerwa* @ 16.06.2005 13:51) Un kāpēc, lai nebūtu eksistējuši arī vienradži, fēniksi, runājoši dzīvnieki utt., utjpr. K.S.Luiss ir sarakstījis veselu grāmatu par to, kāpēc brīnumi VAR notikt. Zinātniski un pamatīgi pamatota katra doma, droši vien derētu izlasīt, lai gan es tāpat ticu brīnumiem. ^^ Tāpēc, ka dronti un neandertālieši ir pierādīti, bet šie nav.Ja neesi lasījusi to grāmatu, tad kā tu zini, ka tur viss ir tā pamatots? Brīnumi nenotiek, notiek nejaušas sakritības. Pierādījumi, ka neeksistē, ir gan. PS: Dzīvnieki runā. PPS: Es neciešu idiotus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 19:51 |