![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šite var uzdot jautājumus par visu kas nav skaidrs no noteikumiem, par organizatoriskajiem jautājumiem kā sertificēšanās ieroču lietošanai, tehniskajām lietām kur un kā piem. sagādāt materiālus ieročiem, varat meklēt potenciālos komandu biedrus un tā tālāk. Vnk ir kā rādās viens šāds pavediens te tomēr ir vajadzīgs.
Tātad spēles laiks ir jūlija otrā nedēļa, norises vieta - turpat kur "SLS III" un "SLS IV". Šobrīd ir skaidras apmēram 4 komandu aprises... Noteikumi ir kā zināms publicēti "Dzelmē", bet būs vēl daži pielikumi. tālākais jūsu rokās... Šo rakstu rediģēja Kedriks: 27.04.2005 19:51 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Viena lieta, kas man te kādu laiku atpakaļ ienāca prātā. Cik nu es savulaik piedalījos dažādās "Drakona" rīkotajās brīvdabas lomu spēlēs, katrai otrajai bija apakšā kāda grāmata, pēc kuras sižeta vai tā adaptācijas bija tapusi spēle. Grāmatas izlasīšana pirms spēles nebija obligāts, bet ļoti vēlams elements, lai spēlētāji varētu piedalīties attiecīgajā spēlē un labāk izprast kas tur notiek un kā reaģēt uz apkārtējo pasauli viņu personāžiem. Galu galā, pasaule, kurā gribaas labi spēlēt ir puslīdz jāpārzin. Nu un plus vēl noteikumi, bet tas jau ir pats par sevi skaidrs..
Gatavojot "Asinsnaidu" atdzīšos, ka arī mani iedvesmoja arī viens literārs darbs par attiecīgo vēsturisko tematiku. Par cik "Asinsnaidam" šobrīd ir tikai noteikumi un daži pielikumi, tad potenciālajiem spēlētājiem, iedvesmas un aptuvenas izpratnes par spēles pasauli radīšanai, varu ieteikt paskatīties savā grāmatu plauktā vai tur nav latviešu rakstnieka Jāņa Mauliņa romāns "Tālava". Tā nav nekāda obligātā literatūra, bet stāsts, kura sižets notiek aptuveni tajā pašā laikā (nieka simts gadus vēlāk:)), kad risinās arī spēles notikumi un arī vietas ir apmēram tās pašas. Palasiet... ieklausieties valodā, vietu nosaukumos, kā tajā laikā (12. gs. vidū) bija pieņemts cilvēkiem vienam pret otru izturēties... nu un tādā garā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet neņemiet arī to pārāk burtiski - nebūs nekāda grāmatas sižeta izspēlēšana, būs tikai daži attāli sīkumi, kas varbūt mazliet līdzināsies grāmatā lasītajam... Un vispār - es gaidu jūsu leģendas un pieteikumus! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) Šo rakstu rediģēja Kedriks: 16.06.2005 11:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 12:58 |