![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.04 Kur: brīvsolī ![]() |
Nu, tāda padīvaina aptaujiņa, bet, lūdzu izsakiet savu viedokli! Kas to lai zina, ko Šķirmicīte sagudros!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Es domaaju ka kaarteejaa Skirtmices dziesma buus par cetriem troniem vai arii par briesmaam kuras draud siem troniem un skolai vispaar! Saubos par to ka vinja vareetu dziedat kautko labu! Jo galu galaa Voldemorts nau nogalinaats un visdriizaak vinjs atkal atgrieziisies!
Šo rakstu rediģēja monster: 31.05.2005 19:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(monster @ 31.05.2005 20:15) Man liekas ka es lasiiju kautkur ka Roulinga ir teikusi ka buus veelviena Skirtmices dziesma! Man liekas ka tas bija Dienas paregii! Bet mos ka arii HP raibumos! Jebkuraa gadiijumaa mans variants ir ka vinja dziedaas kautkaadu dziesmu par visiem tronniem! Pirmām kārtām. Izlasi pavediena nosaukumu un aptaujas jautājumu. Izlasīji? Nu tad otrkārt - katru gadu ir jauna dziesma, jo Šķirmicei nav ko darīt visu gadu. Viņa vnk izdomā jaunu dziesmiņu. Domājams būs kārtējais brīdinājums, lai uzmanās. Viņa varētu dziedāt par to, ka karš ir sācies, ka beigas ir sākušās (nu bet neviens jau nezin kam beigas). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 03:26 |