![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Es papētīju šīs sadaļas pavedienus, varbūt, ka pavirši, bet pietiekami, lai izveidotu vēl vienu - par Pīteru Sīkaudzi jeb Tārpasti.
Ir kāda lieta, kas itkā ir paslīdējusi garām - viens no Roulingas vēl nepastāstītajiem stāstiem - stāsts par Sīkaudzi. Ko mēs par viņu zinām: 1) viņš bija viens no laupītājiem - tātad, palaidnis, bet lielos vilcienos - itkā pozitīvs varonis; 2) pieaudzis - Voldemorta pakalpiņš. Kā tas iznāca? Kā viņš no Potera-vecākā, Lilijas, Bleka un Vilksona drauga pārtapa par viņu ienaidnieku? Bija vai nebija tajā arī pēdējo vaina? Lūk, tādi jautājumi uz kuriem Roulinga vēl nav sniegusi mums atbildes. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Es domaaju ka tas Siikaudzis ir riktiigs nodeveejs! Vinjs nodeva savus draugus! Es varu iedomaaties kaa jutaas Bleks un Vilksons kad vinji uzzinaaja ka Siikaudzis ir nodevis Poteru un vinjs ir miris! Tas manupraat ir loti stulbi! Un peec tam veel visu vainu meegina uzvelt blekam un pats kluust par taadu nabadzinju un varoni no kura paari ir palicis tikai pirksts!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 09:53 |