![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību! _______________________________________________ Lūdzu, šajā pavedienā visi, kas vēlas un kas jau ir noskatījušies Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni, iesūtiet savus filmas apskatus, iespaidus un vērtējumu. Katram biedram atļauts iesūtīt tikai vienu apskatu (rakstu) šajā pavedienā, turklāt tam jābūt pietiekami saturīgam un vismaz 150 vārdu garam (salīdzinājumam šis raksts ir 80 vārdu garš). Visi pārējie tiks izdzēsti, kā arī izdzēsti tiks raksti, kas iesūtīti pirms 11. jūnija 13:30 (galu galā pirmais seanss tomēr notiks 11:00...). Aktīvās diskusijas par filmu varat risināt piespraustajā sarunu pavedienā Caurajā katlā. eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Manas domas par filmu nau iipassi labveeliigas! Protams filma bija interesanta bet mani vinna vitaaam galiigi nogarlaikoja!
Vissliktaakaa vieta filmaa manupraat bija vieta kur hermione pagrieca to laikgriezni atpakall un vis kas bija noticis atkaartojaas! Taa vieta bija galiigi garlaiciiga jo sizzets atkaartojaas! Veel man liekas ka taa filma prieks manis nebija tik interesanta jo parasti es uz filmaam gaaju pirms graamatas izlasiissanas! Bet pirms Azkabanas guustekna es graamatu jau biju izlasiijis! varbuu tur vareetu buut probleema! Saliidzinot pirmaas triis filmas savaa starpaa man vislabaak patika pirmaa filma peec tam otraa un tad tikai Azkabanas guusteknis! Cerams ka Uguns Bikkeris neturpinaas sso virkni! Man ir visas HP kasetes! Visvairaak reizes es esmu noskatiijies pirmo dallu (Filozofu akmeni). Taa laikam man liekas visinteresantaakaa jo tur viss aizsaakaas! Tur Harijs saaka iepaziit jaunus draugus speeleet kanamboolu bija arii interesantas burssanas nodarbiibas utt.! Otrajaa dallaa bija interesanti notikumi ar zirneklliem un arii ar to cuusku (aizmirsu kaa vinu sauca) bet tressajaa dallaa nekaa taada iipassa nebija! Taa manupraat bija tikai taaga graamatas turpinaassana lai vareetu uzrakstiit ceturto graamatu! Skatoties tresso dallu man nebija nekaadas emocijas! Vieniigaa vieta kur vareeja pasmieties un iepriecinaatie bija vieta kur Hermione iekraava ar duuri Malfojam! Tur vareeja pasmieties! Visi tie atpraatotaaji bija paraadiiti reklaamaas! Tur nekas taads bailiigs nebija! Tie passi atpraatotaaji arii nebija uztaisiiti tik baisi kaadus es tos biju iedomaajies peec graamataas izlasiissanas! Bet taa vispaar nekaadas citas emocijas man nebija! Otrajaa dallaa vareeja izjust bailes! Mani lloti biedeeja gan tie visi zirneklli! Vitiipassi peedeejais tas vislielaakais! Loti bailiiga bija arii misteerija par asinnaino sienu un tiem visiem paarakmennotajiem cilveekiem (arii kakkis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ) Pati chuuska arii bija diezgan bailiiga! (vitiipassi tanii vietaa kad vinnai Feelks izduura acis! Pirmo dallu skatoties man bija taad prieks par to kaa Hagrids "piekaass" Deerslijus un dabuun Hariju uz Diagonaleju! Arii jautras bija vietas kur Harijs iepazinaas ar jauniem draugiem! Bija arii baisas vietas piemeeram kaa vinni gaaja peec Filozofu akmena un pa cellam satikaas ar viskautkaadaam briesmaam (visvairaak man patika shaka kaulinna daamas poza. Vinna bija salikusi pirkstus forssaa vaidaa! Izsaktiijaas lloti baisi). Pati tiksanaas ar Voldemortu arii bija reaali baisa! To visu baisu padariija cilveeks ar divaam sejaam! (kautko taadu es nebiju redzeejis. Arii taa pati seja bija taada sakropllota!) Arii baisu padariija Voldemorta balss! TAa bija taada pavisam rupja un zema! Tas kaa Voldemorts uzrunaaja Hariju bija pavisam bailiigi! Kopumaa es tresso dallu veerteetu kaa diezgan neinteresantu! Vinna vareeja buut daudz interesantaaka! Un veel vareetu piebilst to ka rezzisoors kas sso filmu filmeeja bija galiigi garaam! Man tas vinna dizains un Cuukaarpas pagalms vienkaarssi riebaas! Vecais bija 100 reizes labaaks! Tas arii vareetu buut viens no iemesliem! Vareetu buut ariii taa ka pirmajaas divaas dallaas es pie dizaina biju pieradis! Tas arii vareetu buut ticami! Sai filmai no desmit balleem es dotu tikai sessas! Man arii nepatika Vilksona ateelotaajs! Siriuss bija lloti labs bet Vilksonu es biju iedomaajies pavisam citaadaaku! Es veelu visu to labaako ceturtaas filmas filmeetaajiem un filmai un ceru ka tai filmai man nebuus kur piesieties un uzbaasties! Ceru ka tai filmai es vareessu ielikt desmit balles no desmit! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:01 |