![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.04 Kur: cūkkārpā preperē ņurcragu šņākakšus ![]() |
Graamatu es iisti neatceros,bet filmaa bija liidziigi. ja bubulis,paarveerties par atpraatotaaju vareeja "sist uz juutaam"Harijam,tad kaapeec,pret Vilksonu meeness bumba neiedarbojaas? Vai tas notika paaraak aatri? Bet ja bubulis paliktu meeness vaidaa ilgaaku laiku,vai profesors paarveerstos par vilkati? (Tas ir nopietni)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.02.05 Kur: Lietuviešu tipa dzīvoklis, kur vienā nelielā istabā ir iebāztas 9 lielas un 6 mazas mēbeles un vēl atliek pietiekami daudz vietas ![]() |
Es te tā sāku domāt, kas īsti liek vilkatim pārvērsties tieši pilnmēness laikā. Tieša gaisma tā nav, jo Vilksons pārvēršas arī telpās (filmu manuprāt var neņemt vērā). Vilsons pārvēršas, kad pilns mēness ir sasniedzin kaut kādu noteiktu augstumu virs apvāršņa, droši vien pilnīgi parādījies. Iespējams to var pamatot kā 3 debess ķermeņu (saules, zemes, mēness) savstarpējā izkārtojuma izraisītas niecīgas gravitācijas pārmaiņas, kas ierosina pārvēršanos. (Pamatojuma gan man nav)
Tātad lai bubulis radītu pilnvērtīgu pilnmēnesi, no kura baidās Vilksons, tam tiešām būtu jābūt dabiskā lielumā un īstajā vietā, bet tas tāds nav, tikai simbolisks atveids (galu galā mēness ir lode, arī kad nav pilns, kā arī tas nekad nemirdz no visām pusēm, viena ir gaišā, otra tumšā) Tas ļauj šaubīties arī par citu bubuļa atveidoto radību īstumu. Iespējams, jo vienkāršāka ir briesmīgā lieta, jo precīzāk to var atveidot, teiksim indīgs gliemezis būtu praktiski kā īsts, taču atprātotājs, laikam es izdomāju, kas šo atprātotāju varētu atšķirt no īstā, tas ir tendēts uzbrukt vienīgi Harijam, un varbūt tiem, par ko Harijs uztraucas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 04:13 |