![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 ![]() |
Īpaši jau ar tiem tumšu zinšu pas niedzējiem nav veicies:Viens beigts,otrs bez atmiņas, trešais atlaists jo bija vilkatis, ceturtais bija savā lādā visu gadu, un piektā ar lielu kaunu patriekta. Nez cik ilgi uzturēsies (vai izturēs nākamais)?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Kaut kur lasīju, ka tas būs kāds cits, bet kurš man nav ne mazākās nojausmas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(Hermija @ 23.05.2005 09:19) Kaut kur lasīju, ka tas būs kāds cits, bet kurš man nav ne mazākās nojausmas. Nu ja jau kāds cits, tad jau jauns tēls (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) .Es domāju, ka tas būs tas jaunais tēls, ko aprakstīja Roulinga. Ja nu tomēr nebūs, tad arī kāds jauns skolotājs, tikai neviens no šiem dotajiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 03:38 |