![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Fata Morgana ![]() |
kam tad nav noslepumu...
piem. krusta kari cilveki(!) izmantoja baznicu ka iemeslu kara sakumam... ja ari baznica pateiktu ka Jezus bija precejies, tas mani mulsinatu, bet es tik un ta ticetu ka vinsh nebija... man ljoti patik aizbraukt uz laukiem un iet uz savu miljo baznicu! kadreiz es vienmer guleju un man likas garlaicigi, bet tagad es varu ljoti ilgi but baznica, klausities macitaja un parasti es izeju ar asaram acim (gandriz vienmer). Lai arī izklausas muļķīgi bet es gribu, kad būšu veca skaitīt katru dienu rožukroni un nomirt ar grēku nožēlu un ticību ka nonākšu paradīze, lai mani mācītājs iesvēta un rokas ir svētbilde ar rožukroni... bet patiesiba es neticu da Vinchi un enģeļu dēmonos aprakstītajam... tas ir viņa domas! lai arī paliek! Bet es tam neticu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:41 |