![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.05 ![]() |
Tā, vispirms vēlos teikt, ka ceru aktīvu jūsu piedalīšanos. OK? Okzzz. Sākam.
* Tātad: ir 1. septembris un jūs ierodaties akadēmijā un ejat iekārtot savas istabas. Par tālāko darbību tiks ziņots. * Spēles laikā katram tēlam tiks piešķirtas maģiskas spējas... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.04 ![]() |
Laiena kopā ar Heidiju bija aizgājušas līdz 51. istabai. Laiena apsēdās uz vienas gultas un sāka krāmēt laukā savas mantas. Viņa līdzi bija paņēmusi maz mantu - mazliet apģērbus, mobilo telefonu, maku, mājas atslēgas un fotogrāfiju ietvarā, kas izskatījās kā bērna taisīts. Fotogrāfijā bija redzama viņa bērnībā ar vecākiem. "Toreiz man bija tik laba dzīve - vecāki vienmēr bija palīdzējuši un aprūpējuši, man bija daudz draugu. Bet tagad, es esmu sastrīdējusies ar vecākiem un visi mani draugi nu ir mani ienaidnieki... Tieši tāpēc es nolēmu sākt mācīties cīnīties - jo es vairs nevienam neļaušu sevi ievainot - ne garīgi, ne fiziski. Tieši tāpēc visi uzskata, ka es esmu ļauna." Laiena skumji nodomāja skatīdamās fotogrāfijā. Tad viņa nolika fotogrāfiju uz naktsskapīša un palūkojās Heidijā. Tu man tā arī nepateici, kuru gadu tu te mācies? viņa prasīja.
Šo rakstu rediģēja jazaa: 22.05.2005 12:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 09:01 |