![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Man shkjiet, ka vareeja gan. Ja Poters nebuutu tik stulbs un dabuutu to stulbo mantinju, ko vinjam Sirius iedeva, lai vinjsh it kaa vareetu pazheeloties par Strupu, tad vinjsh vareetu paarliecinaaties, ka Sirius ir maajaas sveix un vesels. Esmu paarliecinaata, ka tas verkjis Siriusam bija liidzi, kad vinjsh daktereeja savu Zirgeergli.
Šo rakstu rediģēja Bezceriiba: 19.07.2004 11:08 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.05 Kur: Zeme; tumshi, spokaini beeninji ![]() |
jaaaa! vareeja noveerst! es biju vnk shokaa, kad Siriuss nomira! un veel kaadu laicinju nevareeju noticeet, laikam pat liidz gramatas beigaam gaidiiju, ka varbuut vinjsh tomeer izraadiisies dziivs! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(Demon @ 22.05.2005 12:58) jaaaa! vareeja noveerst! Kādā veidā? Būtu diezgan priecīga, ja tu to uzrakstītu.Nu. Kad nomira, tad nomira, neticēju, ka notiks brīnums un viņš atdzīvosies. Tas būtu neētiski. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 09:48 |