![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Man shkjiet, ka vareeja gan. Ja Poters nebuutu tik stulbs un dabuutu to stulbo mantinju, ko vinjam Sirius iedeva, lai vinjsh it kaa vareetu pazheeloties par Strupu, tad vinjsh vareetu paarliecinaaties, ka Sirius ir maajaas sveix un vesels. Esmu paarliecinaata, ka tas verkjis Siriusam bija liidzi, kad vinjsh daktereeja savu Zirgeergli.
Šo rakstu rediģēja Bezceriiba: 19.07.2004 11:08 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Kā jau minēju pavedienā par to, kas ir vainīgs pie Siriussa nāves, minēšu arī te.
Es domāju, ka tas jau bija ierakstīts Siriussa pareģojumā, jo pareģojumi taču bija daudz. Noteikti viņam arī kāds bija, tikai mēs varbūt to neuzzināsim. Siriuss pārvērtās par lielu, melnu suni, un tas lielais, melnais suns ir nāves zīme. Un, liekas, ka viņš nemaz nenojauta, ka visu laiku ir tik tuvu nāvei. Ka spēlējas ar nāvi. Un beidzot arī nāve uzvarēja. Ja varētu novērst Siriussa nāvi, tad būtu jāmirst kādam citam. Un tur bija arī skolnieki, nedomāju, ka tas gan būtu diezgan labi, jo tad visi vainotu vēl vairāk Dumidoru, bet tagad? Tagad sēro tikai tie, kuri Siriussu pazina, un kā arī viņu vismaz vairs Atprātotāji nevarēs noskūpstīt. Cik reižu Siriuss ir izvairījies no nāves? Viņš izvairījās no visdrausmīgākā, kas var notikt, no atprātotāju skūpsta, bet viņa liktenī bija ierakstīts, ka viņš neizvairīsies no melnā plīvura.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 19:39 |