![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.03 ![]() |
Kā jums liekas, vai pie Siriusa Bleka nāves vainīgs bija Harijs Poters vai Dumidors? Es domāju tādā ziņā, ka Harijs vainīgs ar to, ka nemācījās to slēpprātošanu (vai kā tur to sauca), vai arī Dumidors, tāpēc ka nepateica Harijam par draudošajām briesmām? Kādas ir jūsu domas?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Vispār nedomāju, ka kāds ir vainīgs. Tā tam bija jānotiek. Un viss. Tas, ka Siriuss tur iekrita varbūt bija pat pavisam nejauši. Cits tur varēja iekrist, vai arī pats Harijs, vai kāds no bērniem. Tad tas būtu vēl trakāk, būtu lielāka jezga sataisīta ap to visu. Tātad. Savā ziņā labi, ka Siriuss bija tas, kas aizgāja bojā.
Mēdz būt, ka šādos bāreņu stāstos, bārenis atrod vēl sev kādu radinieku. Un tad ar to radinieku kaut kas notiek. Un šādā veidā stāsts ir likts un līdzjūtību no citiem. Tagad visi pret Hariju izturas vēl līdzjūtīgāk nekā agrāk. Likteni nevar mainīt. Trilonija pareģoja Harijam nāvi. Bet to var saprast arī citādāk, nevis, ka Harijs gluži mirst, bet, ka Harijam būs jāsadzīvo ar nāvi. Un šajā gadījumā tā ir Siriussa nāve. Kā arī Siriuss pārvērtās par lielu, melnu suni. Un šis lielais, melnais suns arī ir ļauna zīme -nāves zīme-, varbūt viņš to pats nemaz nenojauta, ka tik tuvu visu laiku bija nāvei. CITĀTS Es vispār tagad esmu aizmirsis, kā tur īsti bija...kā viņš vispār nomira... Nu tad neposto, ja nezini, un pārlasi grāmatu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 07:37 |