![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Cik ātri burvestības pārvietojas, ja jau pat no neliela attāluma no tām ir diezgan viegli izvairīties ( nāvēžu cīņa pret Fēniksa ordeni, piemēram )?
Tas arī ir dikti saistīts ar šajā pavedienā apspriesto, jo tēmēšanas efektivitāte ir ļoti atkarīga no šī ātruma. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Es domaaju ka taas paarvietojas bez aatruma!
Vienkaarssi tur kad Poters dueleejaas ar Malfoju taa burvestiiba tikliidz kaa bija izssauta taa uz reiz skaara pretinieku! Vieniigi vinnai pakall palidoja kautkaadi vizbulli! Nu taadas ir manas domas! Un man taas liekas pilniigi logiskas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(monster @ 18.05.2005 19:11) Es domaaju ka taas paarvietojas bez aatruma! Ļoti neloģiski. Bez ātruma varētu darboties mašīna, kura nav iedarbināta. Burvestība kustas. Vienkaarssi tur kad Poters dueleejaas ar Malfoju taa burvestiiba tikliidz kaa bija izssauta taa uz reiz skaara pretinieku! Tas vispār būtu pārāk vienkārši, ja uzreiz iedarbotos. Vnk tajā gadījumā, visticamāk, burvestība tika raidīta skaidri, stipri tāpēc arī ātri sasniedza pretinieku. Un tu jau sen iepriekš zini, kam tieši jāuzbrūk. Tāpēc arī burvestība tiek raidīta ātrāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 09:11 |