![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/hp6_2.jpg)
Pirms dažām dienām Scholastic (HP grāmatu ASV izdevējs) publicējis papildinātu grāmatas vāka attēlu, kas domāts reklāmai uz lieliem statīviem. Tajā redzamas jaunas detaļas, kas rosinājušas HP fanus jaunām diskusijām. Pirmkārt jau par to, kas ir redzamie personāži. Lielai daļai pirmais minējums būtu kreisajā pusē Rons ar Hermioni un labajā Džinnija. Tomēr, lūkojoties uz zīmējumu aizvien ilgāk un meklējot sakarības un līdzības ar iepriekšējo grāmatu vākiem, sāk rasties jautājumi... Tāpat nav īsti skaidrs, no kura laika ir zemāk redzamais attēls; vai tā, kurā skatās Dumidors ar Hariju, patiešām ir domnīca u.c. Skaties lielu attēlu šeit un ļoti lielu šeit! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
nju vsipaar esmu viilies jo vaaks passaka veel mazaak kaa iepriekssejais (un vai aizmugure nav redzma ???)
uzreiz var konstateet ka tie tiesaam ir dumidors un harijs (starpcitu paskaties veelreiz reeta ir (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) un ka visticamaak ka taa ir naavs ziime kaut arii nenoliedzami tizli izziimeeta taalaak visticamaak sskkiet ka taa vareetu buut domniica bet tikpat labi tas var buut kaukaads katls vai kas taads taapat arii visticamaak harijam rokaa ir zizlis tikai ```` tad kreisajaa rokaa un ar galu uzleju?? taadejaadi varbuut ka taa tomeer vareetu buut karote... teeli kas atrodas lejaa protams zureiz iskataas peec rona hermiones un dzzinnijas taccu nav jau zvaniits tikpat labi tas var buut cits viizliju braalis lai gan vieniigasi kas naaktu praataa bez rona vareetu buut ccaarlijs jo dviinni ir nesskkirami persijam ir brilles bilam zirgaste un ccaarlijs vareetu buut drusku garaaks par hermioni taadejaadi atbilstu jo ronam vajadzeetu buut krietni garaakam... tikai nju ja tas ir ccaarlijs tad blakus varbuut vareetu buut tonksa bet tad atkal ja padomaa kaada vella peec tos abus te maisiit taa kaa labaak atmetam ssitaas mullkkiigaas idejas otraa malaa staavossaa vareetu buut harija maate ja taa nav dzzinnija a bet ja taa padoimaa ```` ??? mana ideja vareetu buut taada kas vareetu savaa zinnaa skaidrot kaadeel es uzskatu ka tur tomeer ir rons hermione un dzzinnija taa deell ka atteelu dereetu skatiit divaas dallaas un taa arii uztvert hariju ar dumidoru un diivaino trauku vienaa un paareejo otraa taadejaadi es domaaju ka tas vareetu uzsveert ka harisj ar dumidoru nodarbojas ar augstaakaam lietaam bet dumidora armija ar ssiem trim priekssgalaa ciinaas atklaataa kaujas laukaa protams ka es varbuutu paarspiileeju jo vinni galu gala ir par jauniuem bet es uzskatu ka tie triis atsskkiriibaa no harija un dumidora atrodas tur kur ir taa tumssaa ziime un ir aktiivaa darbiibaa kameer harijs ar dumidoru kauko nnemaas lai noveerstu apokalipsi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:06 |