![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/hp6_2.jpg)
Pirms dažām dienām Scholastic (HP grāmatu ASV izdevējs) publicējis papildinātu grāmatas vāka attēlu, kas domāts reklāmai uz lieliem statīviem. Tajā redzamas jaunas detaļas, kas rosinājušas HP fanus jaunām diskusijām. Pirmkārt jau par to, kas ir redzamie personāži. Lielai daļai pirmais minējums būtu kreisajā pusē Rons ar Hermioni un labajā Džinnija. Tomēr, lūkojoties uz zīmējumu aizvien ilgāk un meklējot sakarības un līdzības ar iepriekšējo grāmatu vākiem, sāk rasties jautājumi... Tāpat nav īsti skaidrs, no kura laika ir zemāk redzamais attēls; vai tā, kurā skatās Dumidors ar Hariju, patiešām ir domnīca u.c. Skaties lielu attēlu šeit un ļoti lielu šeit! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.05 Kur: Riga city ,zpk ![]() |
nu man liekas ka teels kreisajaa pusee izskataas paaraak pieaudzis , lai tas buuutu Rons,driizaak Freds vai Dzords, bet meitene blakus ir 75% Hermione.
meitene/sieviete labajaa pusee manupraat nav Harija maate , jo vina ir paaraak iisa auguma - driizaak Dzinija. man arii neliekas ka tas trauks ir domniica... es nezinu kaapeec , bet man liekas tam ja tas ir Harijs , tad kaapeec nav reeta uz pieres(vai man taa tikai izskataas???).Varbuut tas ir Dzeimss???un veel tas , ka Zizlis ir kreisajaa pusee , kaut arii Harijs nav Kreilis... un taa naaves ziime virs pilseetas/ciema jumtiem... manupraat atkal saaksies bezjeedziiga slepkavoshana Voldemorta prieksgalaa... vispaar man liekas ka tie divi tur augsaa grasaas iet kaadu glaabt(varbuut Ronu???) un tie apaksaa ir vienkaarsi ciinjubiedri, jo puisis Labajaa pusee ir to zizli taa loti stingri satveeris , itkaa gaidiitu kko briesmiigu... Šo rakstu rediģēja element: 08.05.2005 00:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:03 |