![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Sveiki visapkart un visiem, kas ietilps shai debashu komnada.
Jeb tieshak sveiciens musus priekshniekam un kapteinim Farliner un protams musu parejiem biedriem Mateass, Zanete un man pasham Aziren.... ceru, ka nevienu nepiemirsu... Nu ta tad mes varetu pamazam sakt kaut ko darit.... apspriest idejas... kas ir par un kas pret... lai nav ta, ka kadam vienam no mums kaut kas ir jadruka un jadara un citi vienkarshi ripinas gurki...[neuztveriet par apvainojumu] Cik sapratu, tad vairakusm nolema runat par temu: Vai hobitu civilizācija bija attīstīta zemāk par rūķu? musu uzdevums ir pieradit, ka Hobbitu civilizacija nebija zemaka attistibas posma neka Ruku civilizacija.... gaidu ieteikumus un atsauksmes... sevis pasha domas iepostoshu mazlte velak...mana galva shobrid varas ar citam domam.... rit iepostoshu...centishos.... ar cienu Aziren... Šo rakstu rediģēja Aziren: 27.04.2005 17:41 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Oponenti ir ar novēlošanos, bet iesūtījuši atbildi, kurā ir vairākas kļūdas, konkrēt- mūsu agrāko apgalvojumu atspēkojumos:
1) par apģērbu: ir citāts: "Sam gripped him by the jacket, and dragged him from under the root; and then with difficulty hauled him on to the bank. Almost at once he woke, and coughed and spluttered." Lotr, Felowship of the Ring, Chapter 6, The old forest Žakete parādās tikai 19 gs sākumā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) 2) Par to, ka Frodo un Bilbo ir bijuši bagāti pateicoties rūķiem - muļķības, citāts: " This hobbit was a very well-to-do hobbit, and his name was Baggins. The Bagginses had lived in the neighbourhood of The Hill for time out of mind, and people considered them very respectable, not only because most of them were rich, but also because they never had any adventures or did anything unexpected: you could tell what a Baggins would say on any question without the bother of asking him." JRRT: "The Hobbit" Chapter I: An Unexpected Party |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 05:05 |