![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Sveiki visapkart un visiem, kas ietilps shai debashu komnada.
Jeb tieshak sveiciens musus priekshniekam un kapteinim Farliner un protams musu parejiem biedriem Mateass, Zanete un man pasham Aziren.... ceru, ka nevienu nepiemirsu... Nu ta tad mes varetu pamazam sakt kaut ko darit.... apspriest idejas... kas ir par un kas pret... lai nav ta, ka kadam vienam no mums kaut kas ir jadruka un jadara un citi vienkarshi ripinas gurki...[neuztveriet par apvainojumu] Cik sapratu, tad vairakusm nolema runat par temu: Vai hobitu civilizācija bija attīstīta zemāk par rūķu? musu uzdevums ir pieradit, ka Hobbitu civilizacija nebija zemaka attistibas posma neka Ruku civilizacija.... gaidu ieteikumus un atsauksmes... sevis pasha domas iepostoshu mazlte velak...mana galva shobrid varas ar citam domam.... rit iepostoshu...centishos.... ar cienu Aziren... Šo rakstu rediģēja Aziren: 27.04.2005 17:41 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Atvainojos par savu mazaktivitāti, laikam visiem ir problēmas ar laikiem.
Pievienoju savu daļu: Papildinot iepriekš minētos argumentus, jāatzīmē ka uz Hobitu civilizācijas attīstības pakāpi netieši norāda arī tas, ka viņiem ir pietiekami daudz brīva laika, lai nodotos dažādām izklaidēm, kā piemēram, golfa spēlei, kuru tie ir izgudrojuši. Citāts: (The Hobbit: Chapter I: An Unexpected Party)"If you have ever seen a dragon in a pinch, you will realize that this was only poetical exaggeration applied to any hobbit, even to Old Took's great-granduncle Bullroarer, who was so huge (for a hobbit) that he could ride a horse. He charged the ranks of the goblins of Mount Gram in the Battle of the Green Fields, and knocked their king Golfirnbul's head clean off with a wooden club. It sailed a hundred yards through the air and went down a rabbit hole, and in this way the battle was won and the game of Golf invented at the same moment." Vienlaicīgi, šis pats citāts apstiprina, ka arū Hobiti vajadzības gadījumā ir gatavi karot, tikai pārsvarā gadījumu to nedara, jo kari vieņiem nepatīk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 04:44 |