![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Tātad:
ja man kāds cilvēks pajautā - kas īsti ir lomu spēles - ko man atbildēt? Ko likt kā pozitīvāko piemēru? Kā pareizi izskaidrot, piemēram, PC un NPC sistēmu? Kā izstāstīt to visu normālā latviešu valodā, neiegrimstot svešvārdos? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Paskaidro, ka tas ir kas līdzīgs teātrim, katrs tēlo savu lomu, un spēles pamatidejas nosaka tās vadītāji, tikai atšķirībā no teaātra, katrs tēlo savu lomu tā, kā uzskata par nepieciešamu. Sākumam, domāju, vari neiedziļināties PC un NPC jautājumos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Paldies Farliner, tavs izskaidrojums tiešām ir vieglāks un "cilvēkus neatbaidošāks" nekā frāze: "sanāk cilvēki barā un sit viens otru". (tā man kādreiz izskaidroja BLS ideju un jāsaka - tas īpaši neiedvesa vēlmi tajās piedalīties). (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 17:39 |