![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Sasitot Orlando Blūmu (#8), Usher (#41) un Džesi Makartniju (#48), Ruperts Grints (Rona tēlotājs Potera filmās) ir ieguvis 4. vietu
ElleGirl Magazine 50 karstāko vasaras puišu sarakstā. Ziņa no Maglu tīkla, tomēr MT nedod saites, kur ziņa ir apstiprināta. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
un tomeer... paarspeet orlando... nu gan... es nesaku, ka vinjsh ir nesmuks vai kaa, bet par bluumu nu gan smukaaks vinjsh nav... bet ja pat makalkins shajaa aptaujaa ienjem kaut kaadu vietu, tad shito zinju visp nav veerts njemt par pilnu...
(kaut gan shaadas aptaujas visumaa ir diez gan mulkjiigas, tapee, ka ir tachu tik dauc smuku cilvju, ka iisteniibaa nav iespeejams noteikt smukaako no vinjiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) ) nee, tad pag... tad tomeer iznaak, ka orlando ir augstaakaa vietaa (ja grints ir 4, un bluums 2., tad taa iznaak, un tieshi taa es te sapratu...)... un mani interesee, kursh tad ir pirmajaa? atkal pits? Šo rakstu rediģēja dragon_warrior: 29.04.2005 22:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 07:37 |