![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Kāds Potera fans no Spānijas ar datoranimāciju ilustrējis Harija Potera un Fēniksa ordeņa pirmo nodaļu gluži kā tādu komiksu: skaties šeit!
Kaut arī viss teksts ir spāniski, tomēr īsts Potera fans jau tāpat saprot, kas tur notiek. Tāpēc interesanti pavērot, kas uzzīmēts un kā. Tikai visa nodaļa ir turpinājumos uz citiem failiem. Lai skatītu bildes tālāk, jāpāriet uz jaunu lapu, tāpēc der iegaumēt, ka lapa spāniski ir pagina. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Ak, tad The Sims? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Neesmu to nekad mēģinājis.
Bet Tuzikam, kurš saka, ka "viss ikr sīki un precīzi attēlots", es gan gribētu iebilst. Pirmkārt, Vernons ir resns, būdīgs. Bildēs izskatās salīdzinoši pavisam tievs. Otrkārt, lielais hortenziju krūms ir liels, un aizsedz skatu uz Hariju no ielas un apkārtējām mājām. Treškārt, Dērslijs un Petūnija neiziet no mājas, lai parunātos ar Hariju. Es saprotu, ka katram var būt atšķirīga iztēle, bet šīs tomēr ir diezgan ievērojamas atšķirības no rakstītā (ja vien es neesmu sapratis kaut ko galīgi šķērsām). Varbūt tādi vienkārši ir minētās spēles ierobežojumi? Nezinu. eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 08:45 |