![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Sveiki visapkart un visiem, kas ietilps shai debashu komnada.
Jeb tieshak sveiciens musus priekshniekam un kapteinim Farliner un protams musu parejiem biedriem Mateass, Zanete un man pasham Aziren.... ceru, ka nevienu nepiemirsu... Nu ta tad mes varetu pamazam sakt kaut ko darit.... apspriest idejas... kas ir par un kas pret... lai nav ta, ka kadam vienam no mums kaut kas ir jadruka un jadara un citi vienkarshi ripinas gurki...[neuztveriet par apvainojumu] Cik sapratu, tad vairakusm nolema runat par temu: Vai hobitu civilizācija bija attīstīta zemāk par rūķu? musu uzdevums ir pieradit, ka Hobbitu civilizacija nebija zemaka attistibas posma neka Ruku civilizacija.... gaidu ieteikumus un atsauksmes... sevis pasha domas iepostoshu mazlte velak...mana galva shobrid varas ar citam domam.... rit iepostoshu...centishos.... ar cienu Aziren... Šo rakstu rediģēja Aziren: 27.04.2005 17:41 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
es piekritu Tev Farliner!
Hobbiti pec sava raksturojuma ir pielidzinami vidusanglijas iedzivotajiem aptuveni ap to periodu, kas ir 18.gs vidus lidz 19.gs kadiem 70 gadiem... pec saviem uzskatiem ir tuvu viktorianisma dzives stilam. Salidzinajuma ar rukiem, kas dzivo sava veioda feodala sistema, te ir demokratijas iedigli. Shiras vecako izvel lietas noteikt spejigi iedzivotaji. Loti speciga ir tirdznieciba, jo pienemsim Shiras tabaka ir pazistama visa Vidusszeme, nav veitas kur to neoazitu[nu ja vienigi Gondoras nosturos un Rohana, nerunasim par Haradu]. Hobbitu sociala dzive balstas uz zemkobibu, ta tad viniem pastav naturala sainieciba, bet ne isti. Piemeram garmata The Hobbit, tiek atzimest, ka Bilbo iknedelas iepirka galu no miesnieka...ta tad nav tiri naturala saiminieciba... Bija sabiedribas dala, kas to piekopa, bet bija sabiedribas dala, kas lielako dalu partikas pirka vai iemainija. Atshkiriba no rukie Hobbiti neodarbojas ar ierochu kalshanu un tamlidzigam lietam, bet ir zinams, ka tei nodrabojas ar lielako dalu amtu klastu, kas bija pieejami eiropa 19 gadu simta. runajot par Hobbitu partiku. Ruki cik zinams balstijas uz bullu galu un galveno kart balstijas uz lopkopibu[kaut vai man ir radies tad priekshstats]. Tur preti Hobbiti sava partika lietoja gan darzenus un galu. Shaubos, ka ruki izmantoja lielu klastu garshvielu, bet par Hobbitiem esmu citas domas. domaju, ka Hobbii bija daudz labak sociali attistiti un organizeti neka ruki.... Hobbiti sava butiba bija lielu soli sava attistiba talu prieksha visai vidus zemei... domaju, ka ja Hobbitiem butu nepiecieshamiba vini spetu attistities gan ierochu zian daudz talak gan ari citas jomas... nebrinitos, ka vini nonkatu lidz shaujam ierochiem... Aizengarda jau biaj slanotais uguns[shaujam pulvers]... vairak ko iepostoshu bik velak... kadas butu citu domas...? Šo rakstu rediģēja Aziren: 27.04.2005 18:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 03:19 |