![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Atziistas - kursh no modiem ir kristieshu fanaatikjis ?
Vienk es ieliku humoriigu bildi (att. uz teemu) topikaa par paavestu, bet kaads njeema un izdzeesa. [ >8 ] Šo rakstu rediģēja eyedam: 22.04.2005 12:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Crash, pajautā kādam/kādiem konkrētās sadaļas vadītājiem (katrai foruma sadaļai zem nosaukuma ir sarakstīti tās vadītāji)! Tavā gadījumā tika pārkāpts punkts par apvainošanu izlasi uzmanīgi, tur ir arī minētas reliģijas.
jefiniene, tu to esi sapratusi! Šī nav valsts un šeit patiešām likumu noteikšana NAV tautas rokās. Vari to saukt kaut vai par totalitāru režīmu. Tomēr tam, manuprāt, nav ne vainas, ja vien tie, kas tam ir pakļauti, ir apmierināti. Un tie patiešām darbojas tikai šī foruma ietvaros. Jauki, vai ne! Ja vēlies darīt kaut ko, kas šeit ir liegts, tev ir plaša forumu izvēle visā lielajā internetā. Un foruma vadības publiska kritizēšana ir liegta daudzos forumos. Nezinu, cik ļoti tas ietekmē tavu brīvību vai spēju šeit kau ko mainīt. Kā esmu vairākkārt minējis, jūsu kritiku un ieteikumus varat sūtīt privāti man vai kādam citam foruma personāla biedram. Un es tos esmu gatavs ar jums apspriest. PRIVĀTI! To, cik ļoti totalitārs es esmu vai to, cik ļoti jums šis totalitārisms nepatīk, varētu spriest labāk pēc tam. eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.05.2025 23:24 |