![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Ja jums būtu kāda iespēja izlemt, kādu jūs gribētu redzēt jauno poligonu? Tas ir tīri informatīvi, jo diez vai spēsim visas jūsu vēlmes apmierināt:).
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Jā, Crash, tev ir pilnīga taisnība. TN tak vienmēr būs hack`n`slash, ne tā? Nu ja. Ja negribam hack`n`slash jāķeras pie kardināliem risinājumiem. Ja gribi kādu novākt, tev vispirms jāuzzvana GMam un jāpajautā vai drīkst. Tad speciāla 7 GMu padome šo jautājumu izskatīs un sniegs rakstisku atbildi. Tā mēs noteikti izvairīsimies no hack`n`slasha! Ja kāds nepakļausies, izraidīsim no spēles!
Jā, tie, kas samulsa, tas ir joks. Ciest nevaru pēc joka pabrīdināt, ka tas bija tikai joks, bet diemžēl šādi paziņojumi var samulsināt. Es gribēju tikai norādīt uz absurdu, kas pavīd tekstos. Nostāja "Jā, tas protams ir baigi kruta Kamazs, bet mēs visi labi zinam, ka būs h`n`s." Nu ta ```` ```` censties? Es jums kāds h`n`s hardcore fans esmu? Esmu baigā sajūsmā? Kāds no GMiem ar lieliem burtiem ir rakstiijis, ka "MEES SPECIAALI TAISAM SPEELI, LAI VAREETU IZDAUZIITIES AR BUUFOTAJIEM WEAPIEM"? Kaada jeega mums piedaavaat jums kaadu risinaajumu, ja viss noniveleejas uz to pashu veco "Jaa, jaa, protams, bet beigaas buus pa vecam." Kas pa vecam? Tā vietā, lai palīdzētu citiem spēlētājiem domāt ne-pa h`n`s-iski jūs visu laiku boreejat tiem apzinjaa fishku, ka TN ir h`n`s. Par ko tad suudzaties, ja pashi to gribat? Vai tieshaam vajag cilveekam tiiri deus-ex-fingerus paraadiit, ka nee, tu nevari tagad galinaat, jo tavs teels to nedariitu visticamaak. Vai tieshaam juus gribat to? Vai tieshaam ir tik gruuti redzeet, ka to, ko juus gribat saukt par hack`n`slash iisteniibaa sauc par izveeles briiviibu? Dari ko gribi. Jaa, protams, ir sarezhgjiitaak novaldiit speeleetaajus, kuri var dariit, ko grib, bet vai meerkjis nav labs? Dakanalji uzhe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 20:27 |