![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā…
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Laikam jau buutu jaatic, vismaz es ticu. Zinu dazhaadus gadiijumus, kas saistiiti ar t.s. spokoshanos, bet es to taa nesauktu. mana mamma straadaa eekaa, kur kaadreiz bija slimniica, cilveekus, kas tur nomira un kam nebija radinieku apglabaaja turpat blakus. tur ir beeninji, kur agraak bija biblioeteeka, tur biezhi var dzirdeet staigaajam cilveekus, mana mamma domaaja, ka taa ir bibliotekaare, bet tad vinja ieraudziija, ka bibliotekaare tikai tagad naak no pusdienas paartraukuma. Tajaa eekaa vispaar notiek ljoti diivainas lietas, pazuud priekshmeti, virinaas durvis (tas nav caurveejs, jo durvis ir noi smaga metaala), ir dzirdami chuksti, nopuutas, reizeem liekas, ka telpaa kaads ir, staigaa (dzirdami solji, ieliecas griida), bet mama mamma saka, ka no mirushajiem neesot jaabaidaas, es gan tur vien nevaru noseedeet, amn beil...
Sanaaca jau kaa baigais spoku staasts, bet es tikai gribeeeju pateikt, ka manupraat ir pietiekoshi daudz pieraadiijumu, kas ljauj shiim leitaam ticeet.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 11:02 |