![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Kā zināms, rakstnieks K.S.Luiss bija ne tikai Tolkīna labākais draugs, bet arī pats rakstīja i SCF, i Fantasy. Latviski iznākušas viņa Nārnijas hronikas un Skrūvšņores vestules. Angliski vēl ir tāda Space Trilogy un vēl vesela kaudze. Vai esat lasījusī kaut ko no šī rakstnieka un ja jā, tad kā patika?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Esmu izlasījusi tikai "Lauva, ragana un drēbju skapis" un "Zirgs un viņa zēns". Pārējās arī gribu izlasīt, meklēju, bet šobrīd tam nav laika.
Runājot par izlasītajām: paralēles starp grāmatām es nemēdzu vilkt, ja arī Tolkīnam un Luisam ir šis tas līdzīgs, neesmu piefiksējusi. Ja gadījumā kāds var man izlīdzēt un pastāstīt kur varētu būt atrodamas pārējās grāmatas, laprāt uzzināšu. Starp citu jefeniite grāmatā tiešām bija par drēbju skapi, kurā četri bērni ielīda paslēpties un attapās Nārnijā. Viņi tur itkā nodzīvoja visu mūžu, bet pēc tam attapās skapī tikai pāris mirkļus pēc ielīšanas. Skaists un interesants stāsts. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 12:21 |