![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
staastiet par to saviem draugiem radiem pazinnaam teetiem un maaminnaam
daudz veel kas ir neskaidrs un pat nosaukums veel nav iisti izdomaats taccu ir zinaams ka speele buus un visticamaak otrajaa augusta nedeellaa taapat ir zinaams ka taas buus visu laiku labaakaas trollu naktis jo ir grandioza GM komanda ir grandioza velme uztaisiit grandiozu speeli un galvenais ir grandioza velme dariit to atkal un izbaudiit no sirds VARI SAAKT PIETEIKTIES SPEELEESSANAI (rases un siikaaks info buus veelaak jo ir izstraadaassanas stadijaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Šo rakstu rediģēja aivvv/green wind: 29.03.2005 22:36 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
krekeris, piedod nav run par to vai mazgadīgie varētu vai nevarētu būt pilnvērtīgi spēlētāji. Es pats esmu pārliecinājies, ka tas nav tik daudz atkarīgs no vecuma, kā personības.
Nelaime ir citur - atbildība par tiem sīčiem. Ja spēle notiek arī naktī, meža vidū, tur noteikti ir upes, visādi mošķi (ērces kaut vai), kas apdraud tavu veselību. Tu vari salauzt kāju, noklīst. TN2 un TN3 šo iemeslu dēļ es pārtraucu spēli naktī, jo lai cik drošs poligons, tumsā tur var tomēr nomaldīties. Un jo lielāks skaits cilvēku, jo lielākas problēmas var rasties. Vecāku zīmes? Bullshit, kas tur ko neviltot vecāku zīmi, es tak pats labi zinu. Bez tam, tām arī nav vairāk juridiska spēka, kā vienkāršai rūtiņu lapai ar tints traipu. Risinājumi būtu - a) jūs pavada kāds, kuram ir 18 gadu (vecākais brālis, māsa), kas uzņemas pilnu atbildību; (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) mēs iečekojam sazvanoties ar vecākiem, vai viņi tiešām ir ok ar to? c) mēs pieņemam tikai notariāli apstiprinātas parakstu lapas; d) mēs ignorējam un pieņemam, ka jūs pilnīgi neatkarīgi no mums te uzradāties un mēs te tikai sagadīšanās pēc rīkojam spēli paralēli. Nekas pārāk spožs, bet nu, tas vēl ir diskusijām un potenciālajiem risinājumiem. Galvenais uzdevums: 1) vecāki ir informēti par notikumu un par to, ka sīcis ņem dalību diezgan ekstrēmā pasākumā 2) speeles organizētājiem nav nekādas atbildības sloga pār sīci 3) spēlē piedalās gana nobrieduši jaunieši, kas ap 12 naktī piepeši nesagrib nokļūt mājās |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 11:48 |