![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
staastiet par to saviem draugiem radiem pazinnaam teetiem un maaminnaam
daudz veel kas ir neskaidrs un pat nosaukums veel nav iisti izdomaats taccu ir zinaams ka speele buus un visticamaak otrajaa augusta nedeellaa taapat ir zinaams ka taas buus visu laiku labaakaas trollu naktis jo ir grandioza GM komanda ir grandioza velme uztaisiit grandiozu speeli un galvenais ir grandioza velme dariit to atkal un izbaudiit no sirds VARI SAAKT PIETEIKTIES SPEELEESSANAI (rases un siikaaks info buus veelaak jo ir izstraadaassanas stadijaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Šo rakstu rediģēja aivvv/green wind: 29.03.2005 22:36 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Viss OK, es paredzēju šādu reakciju, jo tas tiešām ir mulsinoši. Droši rakstiet tekstus, kas izklausās pēc apvainojuma vai uzbrauciena — bez pamata jau tie nebūs, bet es neapvainošos, jo jūsu vietā darītu tāpat.
Pirmkārt, leģendas nebūt nav obligātas un, atšķirībā no daudzām spēlēm, mēs neapgalvojam "ja gribi būt labs spēlētājs un palīdzēt veidot labu spēli, veido leģendu un iesniedz to laicīgi". Nē, labs spēlētājs var vispār neiesniegt leģendu. Jo galvenais ir nevis leģenda, bet spēlētāja rīcība, darbi spēles laikā. Leģenda šoreiz patiešām ir pilnīgi opcionāla lieta. Galvenā prasība - kaut aptuveni (savas lomas liimenii) paarzinaat Trollu Nakshu pasauli savas rases (trollja, ziemeljnieka) un aroda (karaviira, ciematnieka) liimenii. Pats galvenais, kas jāatcerās - visa sava fantāzija un idejiskais spēks jāpieliek tieši spēles laikā ar saviem reāliem darbiem "rakstot leģendu". Esiet atvērti spēlei - piemēram, jūs sākat spēli kā zemnieks, iekārtojat savu māju, dariet savus darbus, pildiet pienaakumus (ko ciema vecaakais vai samnieks, ja esat kalps) uzliek un esiet gatavi, ka kaut kas notiek ar jums. Tas ir, piepeshi pie durviim pieklauvee apskrandis sveshinieks un luudz paliidziibu. Vai piepeshi sanjemat veestuli, ka juusu braalis citaa ciemaa ir apcietinaats pat ja labi zinat, ka braalja jums nav. Otrkārt, ja tomēr kāds raksta leģendu, tai jābūt tāda kā CV formā, kā izraksts no policijas datubāzes - dzimis tur un tur, pie taadiem un taadiem vecaakiem (man ir ideja (kas nav apspriesta veel) - ka uz speeli vareetu buut pieejamas kaadas 10 sengjimenes, kuru peectechi juus vareesiet izveeleeties buut un tas attieciigi vareetu noteikt to, kas ar jums speelee notiks, kaadaas attieciibaas ar NPC juus buusiet utt), beerniibaa patika tas un tas (sist ar kokiem vardes, maaciities zobenciinjas, rakstiit dzejas (paraugu!), staastiit melu staastus, piit intrigas, zagt?), tad un tad varbuut dziivee gadiijaas krass paveersiens (vecaaki pameta, satiku meiteni, trollji sagraava maaju utt.) - tikpat labi taads var nebuut, kaa pelna iztiku shobriid, kaadi ir plaani uz tuvaako naakotni, kaadi ir sapnji. Pats galvenais sheit ir pagaatnes informaacija, jo no taas (kaa piemeeram ar gjiemeneem), var diferenceet speeles pasaules reakciju, pieejamos kvestus un izvilkt speeles main-kvestu, kas droshi vien buus katram speeleetaajam. Reekjinieties, ka legjenda nevar jums pieskirt nekaadus labumus vai paardabiskas iipashiibas, tai ir jaaapraksta videejaa peleekaa speeles pasaules iedziivotaaja pagaatne un tagadne un viegli jaaieskicee potenciaalaa naakotne. Pirms saakat breekt, ka Kamazs juus atkal ierobezho izveeles briiviibaa un pienaglo juusu briivo un nepieradinaato fantaaziju pie griidas deeljiem, uzklausiet mani veel mazdruscinj. Es piedaliijos speelee TN2, TN3 un viena no lielaakajaam probleemaam saliidzinot ar TN1 bija taada, ka daudzi speeleetaaji bija sacereejushies kaa nu vinji sho speeli speelees - kaa apmaatie ar senu nosleepumu, kaa ziemeljzemes kareivji dizhi, kaa misionaari, kuriem vajadzeetu atrast gredzenu, kaa laupiitaaji, kas visus laupa, kaa paladini, kas atjaunos seno spozmi utt.. Taa nenotika. Potenciaalaas iespeejas lielaakoties vai nu kaut kur nobruka vai arii izveertaas triviaalas un psihodeeliskas, nedaudz mulkiigas un manupraat neinteresantas. Katraa zinjaa daudz trulaakas, kaa legjendaa izveersts. Taadeelj es domaaju, ka buutu jaanaak uz speeli ar minimumu - kaa TN1 abi PC teeli, kas bija cilveeki (errr, puselfs un cilveeks) ar savu pagaatni(karalja slepkava beeglju gaitaas), tagadni(pievienojies karavaanai) un vieglu naakotnes skici(nonaakt ostaa). Speeles pasaule iejaucaas un nostaadiija abus fakta (lasi: mainkvesta) priekšā. Un sākās spēle ar daudziem NPC, kvestiem, piedzīvojumiem, ceļošanu un notikumiem, kas ir kaartiigas legjendas cieniigi. To es piedaavaaju arii jums - neplaanojiet kaa speeleesiet speeli. Izveidojiet teelu ar muusu dotajiem nosaciijumiem, piekārtojiet tam pagātni (neko paarspiileetu), nolieciet to tagadnes situaacijaa (settings driizumaa buus pieejams un vareesiet izveeleeties kur un kaa savu teelu ievietot) un pasakiet kaads bija juusu naakotnes trulais meerkjis - dziivot kaa liidz shim, mainiit kardinaali dziivi kljuustot bagaatam (kaapeec tieshi tagad?), slavenam (kaa?), uzlabot savas kvalitaates (kljuut drosmiigaakam, veiklaakam ar zobinu, labaakam intrigantam, ietekmiigaakajam tirgotaajam) utt.. Nekas iipashi daudz jo reekjinieties, ka tas gandriiz 100% taa nenotiks. Speele juus nostaadiis kaut kaadaa situaacijaa ar kaut kaadu dziives paveersienu, kas atkariigs no juusu teela. Un tad arii pa iistam viss saaksies. Taa ir mana viizija un taa nav liidz peedeejam siikumam saskanjota ar paareejiem GMiem (bet lielos vilcienos, ja nemaldos ir gan), taapat arii tas ir domaats vairaak kaa viela paardomaam un diskusijaam, jo es nepretendeeju, ka tas ir tas labaakais variants. Juus buusiet speeleetaaji un to speeli speeleesiet, es piedaavaaju shaadu risinaajumu. Par leģendām - tātad, tās nav obligātas, bet to iesniegšana gan būs līdz noteiktam termiņam un ne vēlāk. Bez leģendām tiks piedāvāta (es tā domāju, vismaz) ļoti vienkārša aptaujas lapa, kas mums sniegs pamatinfo par juusu teelu - testa veidaa (vajadziigo apvilkt, iekjekseet, pasviitrot), noraadiet dzimumu, nodarboshanos, rasi, izcelsmi (sengjimene), ciemu(ligzdu, ja trollis), kur dziivojat. Shii lapa automaatiski kalpos par referenci, ja mums vajadzees izveidot kaadu rasu sadaliijumu, kvotas ciemiem utt.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 21:36 |