![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Esmu tikusi pie trim jaukām un smieklīgām Bredlija Trevora Grīva grāmatiņām, kas saucas: "Grāmata draņķīgai dienai", "Vislabākajai mammai" un "Ir dzīvei jēga, ir".
Autors vienkārši lieliski pasniedzis visai zināmas dzīves patiesības apvienojot tās ar interesantām fotogrāfijām no dzīvnieku pasaules. Es smējos līdz asarām... Ko jūs par tām domājat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Jā, šīs grāmatas man patiešām patīk, bet vai jums ir arī šī paša autora Dienasgrāmata draņķīgām un labām dienām ? Šī grāmatiņa ir lietojama no abām pusēm, tajā ir tās pašas jaukās bildītes un daudz neparastu atziņu. Vienā pusē ir dienasgrāmata, tajā var pierakstīt savas izjūtas, vēlmes utt., bet otrā pusē ir kkas līdzīgs anketu kladei, tajā jāsaraksta savi mērķi, sapņi, mīļākās atmiņas, nozīmīgākie cilvēki u. tml. ! Es šo ceļvedi lietoju diezgan bieži, patīk tas, ka varu to papildināt arī pati, tagad šī ir mana mīļākā B. TR. Grīva grāmatiņa ! Un tā patiešām uzlabo omu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:44 |