![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/hp6_2.jpg)
Pirms dažām dienām Scholastic (HP grāmatu ASV izdevējs) publicējis papildinātu grāmatas vāka attēlu, kas domāts reklāmai uz lieliem statīviem. Tajā redzamas jaunas detaļas, kas rosinājušas HP fanus jaunām diskusijām. Pirmkārt jau par to, kas ir redzamie personāži. Lielai daļai pirmais minējums būtu kreisajā pusē Rons ar Hermioni un labajā Džinnija. Tomēr, lūkojoties uz zīmējumu aizvien ilgāk un meklējot sakarības un līdzības ar iepriekšējo grāmatu vākiem, sāk rasties jautājumi... Tāpat nav īsti skaidrs, no kura laika ir zemāk redzamais attēls; vai tā, kurā skatās Dumidors ar Hariju, patiešām ir domnīca u.c. Skaties lielu attēlu šeit un ļoti lielu šeit! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Nu, man gan likās, ka tā ir domnīca, un es domāju tā vēl joprojām. Kādi tad vēl ir varianti (izņemot kaut ko, kas vēl nav bijis minēts grāmatās)? Vienkārši uzlikts uz kaut kāda staba vai vienkārši uz paaugstinājuma, kurš pagarināts praktisku/māksliniecisku vajadzību dēļ lai sanāktu uz tāda gara plakāta.
Man arī vairāk liekas, ka tā pa labi varētu būt Lilija. Viņa izskatās tāda pieaugušāka. Un atšķirībā no tēliem kreisajā pusē, viņa ir ieskicēta mazāk tikai galva. Varbūt ar domu, ka ir tikai (gaistošs) tēls, nevis materiāla būtne. No otras puses, tā tomēr varētu būt arī Džinnija, jo, salīdzinot augumus, viņa ir mazliet mazāka (ja vien stāv tajā pašā līmenī), un Džinnija patiešām bija mazāka par Hermioni (vismaz pašlaik). eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 12:20 |