![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
staastiet par to saviem draugiem radiem pazinnaam teetiem un maaminnaam
daudz veel kas ir neskaidrs un pat nosaukums veel nav iisti izdomaats taccu ir zinaams ka speele buus un visticamaak otrajaa augusta nedeellaa taapat ir zinaams ka taas buus visu laiku labaakaas trollu naktis jo ir grandioza GM komanda ir grandioza velme uztaisiit grandiozu speeli un galvenais ir grandioza velme dariit to atkal un izbaudiit no sirds VARI SAAKT PIETEIKTIES SPEELEESSANAI (rases un siikaaks info buus veelaak jo ir izstraadaassanas stadijaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) Šo rakstu rediģēja aivvv/green wind: 29.03.2005 22:36 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
khmm...
man ir viens mazs jautajums.... mani shi lieta pashu neskar, jo man ir itka 20 gadi.... ....bet lieta tada....ka bus ar tiem speletajiem, kas ieprieksh piedalijas TN2, TN3 un bija jaunaki par 16.....ka bus ar viniem....vai tagad sanak, ka viniem nebus lauts spelet.... jo cik es pats biju uz TN3 ....man bija izdeviba noverot, ka uz TN novacas gados jaunaka publika neka uz citiem LARPG..... jusus galvena speletaju publika ir gadu vecauma no 12 lidz 17.....un leila dala ir starp 12 un 15 gadiem.... ta, ka padomajat.... es negribu nevienu speletaju izcelt ipashi...bet piemeram musu pashu foruma biedrene Zanete, cik man zinams piedalijas gan TN2, gan TN3.....vai tagad sanaks, ka vina nespeles TN..... citos LRPG shis cilveks ir pieradijis, ka spej spele nesavarot lielus meslus.....kaut ari vianai tad bija 13.... apdomajat......var but nolaizat gadu laktinu zemak......citadi nekad nesasnieksiet Kamaza sapnu skaitli 300 speletaji viena placdarma... ceru, ka nevienu neaizvainoju... Šo rakstu rediģēja Hisie-Gaur: 29.03.2005 16:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 10:42 |